Paprsky úplně rozžhnuta
Koruna lípy je dožluta
Ruměné září zas javory
Bukům a topolům navzdory
Červená světýlka ve křoví
Co vidí nikomu nepoví
To oči zvědavých šipinek
Sledují jak se vše vyvine
Dosyta modré jsou kulisy
Nad jilmy nad buky nad tisy
Jenom smrk stojící opodál
Nástrahám podzimu odolal
Podzim je nádherný a západ slunce..včera se mi podařilo krásně do fotek zachytit a ty jsi krásně zachytil do básně. * ST:)
29.10.2020 19:15:19 | jenommarie