Kocour Jack.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Co je pračka?
Schovávačka.
A nebo prima televize.
Prádlo ztrácí se v černé díře.
Jsem Jack, kocour profesionál
a na dobrou náladu mám arzenál.
Co je pračka?
Sednu si na kobereček.
A vidím spoustu otáček.
Ať žije kočičí televize.
Mňoukavá vize.
Kamarádi, mňoukejte přeci.
Perou se kočičí věci.
Přečteno 592x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Tomcat, Psavec, Frr, ARNOKULT
Komentáře (4)
Komentujících (3)