Davídku!
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Pro synovce./4 roky/. Potažmo všem tady Davidům přeji hezký svátek.
Davídku,
ať se dobře máš
a vše dobré uhlídáš.
Ať i to sluníčko
vykoukne maličko
a pošimrá Tě na líčko.
A ten virus maminka i s
tatínkem zdolali,
tak ať už není strádání.
Hezké hraní.
S hračkami povídání.
A svoji sestřičku,
pohlaď také trošičku.
Je ještě miminko
a vyroste brzinko.
Přečteno 371x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Z nitra, Psavec, Amonasr, Frr, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)