Velikonoce.
Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.
Milé vejce.
Usmívá se.
Malované v kráse.
Symbol jara.
Od časného rána.
Milá děvečko,
ty rozdělíš vajíčko.
Však slepička Ti brzo snese
a šťastně bude v celé chase.
Není ohraná žádná písnička.
Velikonoce svátky sluníčka.
Píše skromná kočička.
Přečteno 510x
Tipy 7
Poslední tipující: kikin87, Poetik, Iva Husárková, J's .., Koala
Komentáře (2)
Komentujících (2)