Anotace: před námi cesta zarúbaná...
před námi cesta zarúbaná
zapšklostí
ztepilé žížaly zalézají
do louží
Evropa po dešti
Evropa před deštěm
tu a tam
slábnoucí vítr
na periferiích měst čechrá hřívy
zapomenutých odstavených
Trojských koní
tu a tam
po náměstích
válí sudy torza roztřískaných soch
slavnostně polévaných žluklým máslem
revolt
...tu a tam...
wow! nemám slov - tu a tam...
18.06.2021 20:21:07 | Sonnador
..tu a tam
..asi už jsme si nějak zvykly
..i když stále se podivujeme všemu všichni. *ST :)*
11.06.2021 22:03:18 | jenommarie