Anotace: ...
...
na vydrážděném nebi
mrak s mrakem zápasí
a tasí zlaté meče
potom - až se znova vyčasí
voda ke kořenům steče
Náramně sugestivní obraz :-)
20.06.2021 17:31:02 | Amonasr
;-) dík
20.06.2021 22:10:08 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?