Play
Anotace: Ahoj, já jsem Tvá nová kamarádka.
Jakoby se rozlétly
na všechny strany
ty neodeslaný
podpálený dopisy
Tik tak tik
ticho…
půl druhý a něco
play
Jakoby ta kostka
byla nachově ruda
trochu jako panenka
od pana Emanuela
Ahoj, já jsem Tvá
nová kamarádka,
můžeš mě oblékat a čekat,
pojď budeme si spolu hrát.
Jakoby dveře propustily
ty krásně modré stíny
ty zimní blankytný
pomalu zapadající
Tik tak tik
ticho…
půl druhý a ...
play
Jakoby to klubíčko
nepotřebovalo
žádné koťátko
jelikož existuje koš.
...já jsem Tvá
nova kamarádka,
můžeš mě oblékat a čekat,
pojď budeme si spolu hrát.
Přečteno 691x
Tipy 11
Poslední tipující: Pacik, Ondra, Fialový metal, Fractura cordis aperta, Iva Husárková, Protos1182, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)