Anotace: Malování slovy 2022
Jak krásné je potěšit naše milované básničkou, výborně, moc hezká :-)
04.04.2022 11:44:14 | Venuše nad ránem
velmí pěkné přání od milé tety
povzbudivé
ahoj kluku pětiletý
...
04.04.2022 11:29:04 | J's ..
Děkuji. Přání letí do Blanska a pořád i vzpomínám na svou babičku, která Davídka měla moc ráda a teď mu určitě i přeje z nebe. On tenkrát, když mu řekli bratr se švagrovou, že babička zemřela, ukazoval jí na fotkách. Davídek má maminku učitelku, tak je znát, že se mu hodně věnuje a to je dobře. V dnešní uspěchané době je nádherné předat dětem samou lásku a péči.
04.04.2022 11:34:52 | mkinka