Pavoučí kopaná
Anotace: Veselá dětská básnička o pavoučím fotbálku :)
Přišlo sem na louku
pár hnědých pavouků
mezi stébla sítě napnuli
a zápas začal od nuly
Z větviček mají brány
čmelák jim určil strany
z borůvek udělali míče,
jimiž střílí mezi tyče
Letí kolem dva ovádi,
jež zjistí, kdo podvádí
za přestupek, bodnutí
hrát fér pavouky donutí
Při hře nožky se pletou
vždy před každou odvetou
do kliček se soupeři motají,
přesto další zápas svolají
Přečteno 649x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Marten, šerý, Frr
Komentáře (0)