Sněžný pluh
Když napadl snížek bílý
zrána vyjely do ulic pluhy
zasypané jsou za chvíli
všechny stráně a luhy
Pluh odhrne cesty,
aby lidé mohli za prací
opatrně projíždí městy
a na křižovatce se obrací
Sníh se změní v kaši,
když silnice vůz posolí
projede i vesnicí naší
a sníh nahrne do polí
Přečteno 527x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, Kan, Jeněcovevzduchukrásného, Bufik, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)