Anotace: Klenoty našeho okolí.
Soustavně nepoznaní
osamoceni a zasnění
toužící pro souznění
pro lásky.. doteky
pro snovou iluzí.
S velkými srdci
přejí si býti šťastní
a tvoří, píší a básní.
Pro trochy lásky
souznění i euforii
šli by světem.. kraji
pro přátelství
kamarádství
.. úctyhodného NAPLNĚNÍ..
zároveň citem prokleti
a mnohdy nepochopeni
kdy těžkými životy
jsou na kolena sraženi
Smířit se s bolestí je těžký.
je to těžké... ale nutné, jinak člověk znovu nevstane...
moc dobrý text*
23.01.2023 17:42:06 | Sonador
Ano smutné..ale oponuji..právě proto že..je vícero takto smutných..nezavírat "záklopky" nezůstávat v sobě zamčený..otevřít svá srdce..jít si vstříc..stále.
Ta možnost je jen na nás samotných.
Přátelství ** lze nalézt a stejně tak i lásku.
Ten smutný pocit
uvnitř se nesmí stát absolutnem.
Opětuji a opětují...ono to funguje;)
16.01.2023 09:31:42 | jenommarie