Anotace: .
Vlčice s tlamou od krve
nad hrobem rodí... poprvé.
Mládě je dívka s dýkou v šátku,
hledící tiše na svou matku.
S večerní hvězdou úzkost zpívá
a dosti dřív se připozdívá...
Vlčice s břichem od krve
Ulehne k ránu... Teprve.