Anotace: …
Planeta nad námi
zlatými stuhami
důvod k smíchu dává
dítě našeptává
mladé učitelce
oddechuje mělce
Dítě dává lekce
Paní učitelce
Koukej, jak se krásně směje
Až se duše štěstím chvěje
Takhle se umět smát
Kdo by si nechtěl přát :)
15.02.2024 16:58:29 | kozorožka