Anotace: Zatím jsme přidali pouze tři básničky pro děti. Není to trochu málo?
Vyrazila kedlubna
přes poledne za humna
že je pěkné počasí
radostně hned zpívá si
Zdravá jsem a bílá též
chybu na mě nenajdeš
pochvalu než dostala
chudák celá zmodrala
Pročpak by si stýskala
ocenění získala
modrá též je slušivá
z pole teď se ozývá