Napůl boomer
Poprvé dopřávám svůj sluch Future Islands
Ulice jsou pod taktovkou Enjoy the Silence
Volume dávám nekompromisně doprava
Poslední hutě (chutě) pozbyla OstRAVA
Před pětadvaceti lety zavřela šachty
mám vítr ve vlasech proto napínám plachty
Bez pohnutí opouštím rázovité Slezsko
odhodlán poznat v cizích zemích dívku hezkou
Přečteno 174x
Tipy 11
Poslední tipující: kozorožka, Fialový metal, Psavec, Kan, Marten, J's .., cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)