Anotace: Čmelák si zažertoval.
Řekl vose čmelák,
máš na nose bolák,
to tvou krásu šidí,
tohle každý vidí.
Vosa hlavou kývá,
potom jako divá,
k doktorovi spěchá,
ošetřit se nechá.
Doktor těší vosu,
nabídl ji rosu,
pohled do zrcadla,
obava hned padla.
Vosa přec nos nemá,
na čmeldu se hněvá,
vrátit vtip je vhodné,
za trest pak ho bodne.