Nebe vločkami věru nešetří
je půlnoc - třeskutým povětřím
jsou unášeny vzácné krystaly
Zdali slovutnými mistrály
Já bych ty vločky dopřála Africe...
Ta zem sice divila by se asi velice,
však mohlo by bejt zajímavý
sledovat pak v telce zprávy
o tom jak domorodce koulování baví:-)*
22.11.2024 20:46:46 | cappuccinogirl