Asi máš štěstí v lásce. Co víc si přát? A to třeba zase nemá bohatej král, takže by ti Psavečku mohl i závidět.
12.08.2007 23:17:00 | Verule
Tak mě napadá - víš o tom, že píšeš fakt skvěle? Se tady normálně bavím a ani mi nedošlo, jak je to kvalitní..
Jinak co k hovnům dodat - měla jsem takové období..:-D (jj teď si nedělám srandu, na pos**ného i budka spadne:-))
28.07.2007 01:03:00 | Rádoby zoufalá
Říká se: "Štěstí ve hře, smůla v lásce"...a tohle bys chtěl riskovat? :o))
26.07.2007 23:56:00 | Lorraine
Tiež som vsadil
kúpil som si dobroty
jemne som sa opil
a dopadol ako TY...
držím palce...!
26.07.2007 22:50:00 | džemo