hm, někteří z nás dobře víme, jaké to je, být částečkou ve sbírce. shodou okolností obě v té jedné... ;o)
03.09.2007 15:28:00 | Ágnes
je to krásně napsaný, některý věci by se sbírat neměly...nechtěla bych být malou částečkou něčí sbírky.
a moje básnička JE realita... bohužel. čas je otázka priorit...
03.09.2007 14:43:00 | Trdlo
..tak konečně jsem opravdu pochopila význam - "Úsměv má cenu zlata" :) díky za to krásné vysvětlení!
03.09.2007 13:43:00 | Jiparo