Hra života
Já nejsem anděl ani čert,
jen života pouhý tulák
Má duše někdy v nebi je,
jindy zas je samý bolák
To život s námi hraje hru,
ten zápas se vyhrát nedá
Štěstí je vzácná květina,
která se přetěžko hledá
Ty hledáš štěstí v hazardu,
další zas děvčata svádí
Duši by všichni prodali,
za nápoj věčného mládí
Tady už štěstí nestačí,
kouzla by pomoci měla
Namíchej nápoj magický,
dostaneš vše, co bys chtěla
Vědma však rázně odmítá,
nelze změnit života řád
Proč chudý krátce by měl žít,
když mládí vykoupí neřád
Ač nejsem mlád, tak chápu to,
že tohle je vlastně správné
Bohatství teď nic nezmění,
tělo nám pomalu chřadne
Pak sejdeme se na konci,
kde peníze nic neplatí
Svědomí můžeš zpytovat,
zda láskou byl jsi bohatý
Přečteno 812x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nikytu, Verule, Rikitan, Ammazonic, Pišák, Markéta.., Martinecka23, Lota, Beepat, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)