Adamův dárek
Anotace: Jak to vlastně bylo...
Tak mám dárek pro Adama,
stvořitel však váhá.
Eva že má pannou zůstat,
marná bude snaha.
Děkuji ti za tu krásku,
jenom nevím k čemu.
Když ji nesmím pomilovat,
ztráci pro mne cenu.
Dovolím ti milování,
když jsem ženu stvořil.
Zato z ráje vyženu vás,
rád bych v klidu dožil.
Od té doby lidé hřeší,
nic jim není svaté.
Nejraději muži mají,
děvčata nahaté.
Přečteno 481x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Verule, Nikytu, Milásek, Erion Fate, Severka, .K.r.i.s.t.y., Rikitan, s.e.n, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)