Inu, jak na Nový rok, tak po celý rok...
Já se taky k něčemu přiznám. Norý rok jsem vítala střízlivá! Hrúúúza, co? :o)
03.01.2008 01:30:00 | Nikytu
Spousta lidí je na tom hůř! Jen se pořádně pobavme, když je Silvestr jen jednou do roka! :-)
Teď jen doufat, že 2008 nebude rok zkázy (když nepočítám to zdražování)...
02.01.2008 14:13:00 | Chancer
Slyšela jsem někde venku co tvou potíž spraví-
Je to voda od okurků,neb polévka hovězí
a bude ti zase dobře,bolest hlavy poleví.
01.01.2008 19:52:00 | s.e.n
Kdo má větší štěstí
do nového roku
než ten komu "špatně z oslavy"
léčí s úsměvem partner/ka po boku :o)))
Moc milá básenka :o)))
01.01.2008 13:07:00 | Beepat
Alespoň Psavečku víš, z čeho Tě hlava bolí (koneckonců důvod oslavovat jsi přece měl:o))...já si nedala ani kapku alkoholu a jsem na tom stejně:-(...pokouší se o mě silně nějaké nachlazení...čím že jsi tenkrát zdárně vyléčil to svoje? :-)))
01.01.2008 13:03:00 | Lorraine