gay s gayem
lesbička s lesbou
milování..
někteří klejem..
a pro některé..
tajné přání..
16.02.2008 08:28:00 | Bean
Tož, sehnat tě má milá, víš, co to bylo za prácu?
Nemám nic já proti tomu, ale chlapce hodíš do placu...
16.02.2008 00:10:00 | Demedalex
Dobrá myšlenka, fajne dílko. Pro někoho choulostivé téma, pro mne je to normálka a su ráda, že se lidé nestidí, bo nebojí o tem psát ... v čem by to mělo být jiné od teho ostatního???
15.02.2008 06:12:00 | NikitaNikaT.
Je dodře,že dokážeš psát i na toto téma v našich létech,už se na to dlouho chystám,ale bude to delší.
14.02.2008 22:25:00 | WAYWARD