Horní vrstva
Anotace: Tři miniaturky ze života
Přestože tě děvče hladím,
přemýšlím, že teď tě zradím.
Nadbíhá mi jedna známá,
s krásnou vilou, mezi náma.
Humry, šneky, ústřice,
neměla jsem ráda,
teď je chválím velice,
ono se to žádá.
Starého si dneska beru,
vždyť to není chybka.
Ten dědoušek pomatený,
je má zlatá rybka.
Přečteno 490x
Tipy 36
Poslední tipující: mkinka, PIPSQUEAK, maena, Rikitan, Danah, Severka, Juan Francesco de Faro, dva, s.e.n, drahý, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)