Prý z vesmíru se blíží naše příští zkáza a Země to je stará a velmi křehká váza. Popraskaná váza jako Tvoje láska ke mně. Co zbyde z tý lásky, co zbyde z tý Země?...K. Plíhal:)
19.04.2008 21:39:00 | verunča
Už už jsem si myslel, že to bude nějaká vážná báseň, ale nakonec stejně padla tvoje pointa :-)
13.04.2008 12:59:00 | Chancer
Začínalo to posmutněle,ale přece báseň nabrala
vtipné psavecovské obrátky.
12.04.2008 20:24:00 | s.e.n