Určitě mnohem lepší než sedět někde v kanceláři a celý den být přilepený na židli u počítače a dělat všechny ty blbiny ;-)
24.06.2008 17:36:00 | Chancer
No teda.. koho pak tu dámy, mezi sebou máme..
Psavec se nám mění.. v gigola pro ženy..:o))
24.06.2008 10:57:00 | labuť
...tak to bych do tebe neřek´,já myslel žes poét :-)
(že ty do ouška šeptáš básně),tak potom básník-holkař
(holkař = .ˇ...ˇ)
23.06.2008 22:40:00 | WAYWARD