Zachování živočišného druhu, všude je to stejné. Zvířátka, až na vyjímky jsou bigamisté avlastně u některých národů je to také tak.Jsme prostě součástí fauny.
22.07.2008 20:09:00 | JaniHani
Jo, všechno musí být u lidí jinak...i když v Arábii už jsou dál :-)
22.07.2008 10:46:00 | Chancer
ty brdo, takhle jsem o tom fakt nepremyslela....
pekny rytmus i rymy, no,ale u tebe jsem na to zvykla :-)
22.07.2008 10:15:00 | saddova
Tak si me zase rozesmal,a to jsem se citila tak smutne. Ty jsi proste ne-u-ve-ri-te-lny. Dekuju,jen otazka. Kde beres tolik optimismu?
21.07.2008 21:51:00 | ANT