Jak si kdo ustele, tak si lehne.. ale miminka jsou krásná a dědečkové šťastní... hi, - zatím nemám to štěstí...
15.09.2008 09:47:00 | zzlatý
Psavečku, tohle už opravdu nende zpět. Snad je na to připravená a snad se bude mít aj tak krásně a že je to fešná mamča? Tak to je jedině dobře :o) Aj já se těším, když už to konečně přinde. Děkuji za tuto básenku, svým způsobem mne popíchla ...
14.09.2008 21:51:00 | NikitaNikaT.
Dětičky ne vždy jdou životem podle plánů rodičů, což je někdy dobře a někdy špatně špatně :-))
14.09.2008 19:50:00 | Lorraine
Hih, už to tak je :-)
14.09.2008 19:07:00 | Chancer