Jo, jo, jo! vtipná, pobavila. Jasná hříčka, jasná touha, jasnej rým.
19.05.2009 22:42:00 | René Vulkán
Ty jsi ale lišák! :o) Pěkná a milá básenka. Usmívám se. Děkuji za to, hned mi je líp, aj bolesti jsou už menší ... cák jsem to také musela vyležet, ač jsem nechtěla, bylo to nutné. ST!
26.09.2008 18:49:00 | NikitaNikaT.
Sovička, ve dne spí a v noci řádí, heh XD Nebyl by lepší rovnou drak? ;-)
20.09.2008 15:21:00 | Chancer
Jé, na tuhle Krylovku už jsem málem zapomněl.
Monika
Viděl jsem Moniku,
ležela v lesíku nad přehradou…
Kdybych byl koňadra
Sedl bych jí na ňadra
V zobáčku držel bych chrousta…
Moniko, Moniko jsem jen tvůj…
No to ti dík- Teď se jí nezbavím a jak vysvětlím doma tu Moniku to nevím…:-)
20.09.2008 13:36:00 | kouzelníček
ja mam tetovani mezi lopatkama, ale bohuzel pro tebe to neni ani konadra,ani sovicka a ni jiny ptacek :)
20.09.2008 12:25:00 | saddova