Erbovní to zvíře krásné,
symbolem je pro svou zem,
zvolna jeho sláva hasne,
lev už není vítězem.
Nový symbol moc mě leká,
klaníme se teleti,
jsme jak plášť, co stále čeká,
po větru až poletí.
Hvězdy, pruhy teď jsou znaky,
máme novou zástavu,
svoji hrdost, jaké fraky,
hodíme zas za hlavu.
Lvíčku, copak se ti nezdá ?
KOSMOS přeci dělá hvězda!!
Hvězdy vesmír rozdělí,
nemáš ji? jsi v pr...
26.09.2008 08:08:00 | Marfuša
Rusáci, Amíci... ono nás to stejně zase nakopne do prdele. Já se na to těším. Třeba si zase lvíčka budem hýčkat. Jsem takovej vlasteneček mezi samejma hamburgerama.:-(
25.09.2008 23:30:00 | kryndy
Kam vítr a plášť ;-(
Je to s námi tak, vskutku..malý lev vs. velký počet hvězd a pruhů...
25.09.2008 23:21:00 | Chancer
Bohužel je to pravda. Hvězda s nářadím, nebo hvězdy s pruhy, pořád se s tím lev neumí porvat. Výborně napsané.
25.09.2008 23:02:00 | Tygropes