A zas jde o peníze..chudák Blaženka :-(
27.09.2008 15:41:00 | Chancer
Časy se zkrátka mění, jen Tvé básnické umění a humor zůstává :-))
27.09.2008 10:13:00 | poustevník Jirka
Mno psavečku, při čtení této básenky se mi hodně vybavilo ... nevím, prostě spousta myšlenek a pocitů, jako že je život u někoho o penězích, o vzdělání, zaměstnání, kráse ... apod. Těžko řéct, kam se řadím já. ST! je za obsah, přišlo mi to prostě ze života.
26.09.2008 18:36:00 | NikitaNikaT.