Anotace: Postřehy o ženách...3. Tak mám 600 básniček, tedy o kapku víc, někde jsou dvě společně na stránce.
Zase jsi dobrý a už tolikrát jsi nás pobavil.
To už můžeš vydat tlustou knihu.Tolik básní.
03.10.2008 19:07:00 | s.e.n
Špáďa: Nezbývá než věřit a doufat - to já dělám rád - v naději, neboť ta umírá poslední...
Pán s nadějí zas mluví vážně k nevážné věci, vězte že nemluvím do větru, jen ten vítr občas zanese má slova jinam, než kam patří :-)
Zkráceně - zase kecám, ale Špáďova slova nezapomenu ;-)
03.10.2008 16:33:00 | Chancer
Chancer:
Na Blanku možná běžně něžně,
na blanku ale často fest...
Jak říkám, tak jest, Chancer, věř mě,
jináč se nedá prolomit čest.
03.10.2008 16:10:00 | Špáďa
Co dodat? :-) Snad jen že na tu Blanku se asi musí pomalu a něžně...
03.10.2008 13:02:00 | Chancer