Kateřina a Marie
Anotace: Postřehy o ženách...6.
Kateřina
Říkala mi Kateřina,
že jí trápí velká vina.
Mé ženě se vyhýbá,
stydí se, že zahýbá.
Utěšuji Kateřinu,
ať necítí svoji vinu.
Její muž je také škodná,
má žena je na něj hodná.
Marie
Marie, to jméno hladí,
skautící jí mají rádi.
V létě nosí pohorky,
je vám ale na holky.
Je to vážně nebezpečné,
vyznat lásku této slečně.
Chlapci ty jí nebaví,
vtlouká jim to do hlavy.
Přečteno 530x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, kouzelníček, Kristine Clary-Aldringen, PetTulak, mamina, jaňa, maena, Květka Š., NikitaNikaT., ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)