Alena a Jitka
Anotace: Postřehy o ženách...7.
Alena
Alenka je něžná kráska,
vyhýbá se jí však láska,
chodí jako bez duše,
čeká kdy k ní přikluše.
Tak tu mám vzkaz pro Alenku,
mrkni na kámošku Lenku,
do lásky se nenutí,
a je stále při chuti.
Poradit si Alča dala,
do chlapce se zakoukala,
on jí říká zlatíčko,
ty jsi moje srdíčko.
Jitka
Znám já Jitku krasavici,
bydleli jsme přes ulici,
měla krásné zlaté vlásky,
celá chtivá byla lásky.
Tolik chlapců by ji chtělo,
svádělo nás štíhlé tělo,
ona nám však dala kvinde,
svoje štěstí našla jinde.
Teď je z Jitky hospodyně,
naloží vše, třeba dýně,
v neděli pak v kočárku,
vozí malou Amálku.
Přečteno 403x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, kouzelníček, Kristine Clary-Aldringen, PetTulak, mamina, poustevník Jirka, Iva Borecká, jaňa, maena, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)