Jana a Eva
Anotace: Postřehy o ženách...12.
Jana
Na svatou si Jana hrála,
byla krásná, nevinná,
potom ale se mnou spala,
až nám spadla peřina.
Tyhle hrátky se jí líbí,
také já jsem spokojen,
pokud mi je Jana slíbí,
budu u ní každý den.
Eva
Jak to známe z pověstí,
Eva muže svádí,
pokouší se o štěstí,
samota ji vadí.
Dnes to není jablko,
který muž by zabral,
dá mu sáhnout pod triko,
snad to není babral.
A tak Eva mazaně,
na vnady ho chytne,
šla vám na to fikaně,
už ji neunikne.
Přečteno 474x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, kouzelníček, NikitaNikaT., maliska, Lorraine, s.e.n, 0-0, jita.1965, hezule, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)