Anotace: Postřehy o ženách...14. (jen nevím, kde by dneska nějakého brance sehnala))
To půjde asi k profesionálům na vojnu.To se bude mít dobře,když láska vydrží.
12.10.2008 20:44:00 | s.e.n
Znal jsem taky jednu Šárku, a byla stejně nebezpečná jako ta Jiráskova, tak na Šárky pozor. Vzpomněl jsem si i na Karla Kryla a na jeho píseň o Šárce a Ctiradovi. Báseň mi udělala radost, líbí se mi tematická oblast.
12.10.2008 15:27:00 | Tygropes
Ta měla ale nějaké štěstí! Tak ať jim to vydrží ;-) A ať vydrží tobě psát ještě nějaký ten čas o našich dámách :-)
12.10.2008 11:56:00 | Chancer