Hana
Anotace: Postřehy o ženách...15.
Pláče Hana, slzy roní,
že prý se má vdávat
Do svatby ji doma honí,
jemu nechce vstávat
Neplač, dcero, on mu vstane,
vždyť jsi jako růže
Pokud ne, tak nedostane,
to, co láká může
Tohle jsou jen řeči, mamko,
kdo tu nejvíc tratí
Ty jsi ale trdlo, Hanko,
milenec vše vrátí
Přečteno 413x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, vodnař, kouzelníček, Blázen? =), Holis, Selča, Inge, NikitaNikaT., Belmon, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)