Zuzana
Anotace: Postřehy o ženách...16.
Zuzana
Zuzana, má holka zlatá,
ta je krásně kudrnatá.
S prstýnky si pohrávám,
k tomu něžně broukávám.
Zuzanko moc miluji tě,
bez těch chloupků jsi jak dítě.
Proto žádné holení,
já ti nedám svolení.
Takhle jsi mi tuze dobrá,
miluji já tvého bobra.
Rád ti místo holení,
navrhnu teď barvení.
V Americe nóbl dámy,
barví si to doma samy.
Muži potom nekřičí,
podvádíš mě s holiči.
Přečteno 460x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, jita.1965, vodnař, fire.fly, Holis, maena, drahý, kouzelníček, Selča, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)