ST!!!!!!!! Skvělé, super, prostě báječné. Musím se smát, opravdu jsi mne dostal do kolen. To nemá chybu. A je to prostě trefné. Úplně jsi mi někoho připomněl, až na tu celnci. Smekám! :oD :oD Máš perfektní postřehy. Někteří lidé chtějí moc a pak se to pokazí.
15.10.2008 13:47:00 | NikitaNikaT.
Co žena, to jiná květinka, jen nevím, nevím jak by obstáli v básních muži "o)
15.10.2008 13:17:00 | Iva Borecká