Usmívám se a doufám, že mi se nic takového nepřihodí. A kdyby přecik jen, mám miláčka, co zadeček pohladí a něžné zulíbá, to se mi pak brzo uzdraví! :o)
17.10.2008 10:45:00 | NikitaNikaT.
:) hehe tak to se Ti povedlo, dobre se cetla, pobavila celkový dojem skvely..
15.10.2008 22:17:00 | Roger
No nazdar :-D
A jsem první literák, co si to oficiálně přečetl, hustý...
Lence i ježkovi přeji brzké uzdravení ;-)
15.10.2008 21:23:00 | Chancer