Většina lidí si přeje vztah, kde je především láska. Bez lásky to nemá smysl. Pokud nejde jen o peníze, nebo něco jiného. Jenomže jsou případy, kdy láska vyprší. Co potom? Rozchody, rozvody, zbytečná nenávist, hádky, když si pak najedeme někoho jiného. Proč si potom ubližovat, o tom láska snad není? Já vím, v dnešním světě to bývá i horší.
21.10.2008 08:53:00 | Selča
Přesně tak! Pozor na věci, které se již nezmění...
19.10.2008 18:42:00 | Chancer
Psavečku, velmi podaření dílko, ze života, moudré, pravdivé... píšeš prostě perfektně, jako profík všeznalí. ST! klobouk dolů, Tvoje tvorba je skvělá.
19.10.2008 18:34:00 | NikitaNikaT.