Je to zapotřebí, jen hlaď..zas bude dobře :-)
06.11.2008 20:39:00 | Chancer
Pokaždé se na Tvé básenky těším, ty to dokážeš tak všecko dobře podat, aj když je to zrkátka život sám, svým způsobem, jakoby to zjednodušuješ, čili, člověk ze špatné věci téměř nemá splín... bravo! Dnes je prostě skvělý den!
06.11.2008 20:05:00 | NikitaNikaT.