vyznívá mi to jsko kramářská píseň, kde nejde o umění apriori, jako spíš o pobavení...
V úctě pane, úsměv není málo...
18.11.2008 14:53:00 | rybí prdy
To by mě zajímalo, kolik sukní musela zničit, než ulovila toho pravýho :-)))
10.11.2008 22:17:00 | jita.1965
Vrána k vráně :-) Osud má smysl pro humor..a když spolupracuje s Tebou, tak vznikají hitovky!
08.11.2008 13:56:00 | Chancer
Dobrý, ze života. A víš co já?
Jeden zoubek bolavý, více rumu do hlavy, odvahu mu tak dodal, na zábavě tančil dál.
Zubu už se nedaří, vytrhli ho zubaři. A my dva už třicet let, zkrášlujem si tenhla svět.
08.11.2008 06:48:00 | Saša T.
Zase jedna hodně vyvedená a tentokrát po všech stránkách. Slyším ji zpívat nějakou z našich hvězd...
O! A! O! říkají roboti.
08.11.2008 00:08:00 | Špáďa