Bílá myška
Anotace: Návštěva vinného sklípku. (málem mi natloukli)
S kamarády při vínečku,
veselý jsem velice,
jen dorazil jsem lahvičku,
čeká další sklenice.
Bílá myška vykouknula,
hned se rychle schovala,
má duše se strachy hnula,
přece nejsem kořala.
To jen moji kamarádi,
žertem se tak bavili,
zábava pak dále pádí,
odveta je za chvíli.
Pro legraci mám též vlohy,
začnu trochu váhavě,
ukážu jim na parohy,
vím, kdo je má na hlavě.
To vám ale byla mela,
každý žití zpytoval,
proč by žena zanášela,
krásně jsem je šokoval,
Za myšku jsem dloužek vrátil,
málem jsem měl nahnáno,
žertík jsem však skvěle splatil,
tím to máme srovnáno.
Přečteno 419x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, šuměnka, poustevník Jirka, Holis, jita.1965, Belmon, NikitaNikaT., Květka Š., PetTulak, Blázen? =), ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)