Krasne jsi tio napsal, zase moudrost a pravda.
Ve vlade se o koryta perou
a na slusne lidi z vysoka se...
30.11.2008 22:02:00 | carodejka
Velmi hezky napsané ,ale ani tato satira v básni výše uvedené pijavice nenapraví.
PS:Mnohdy jim chybí lidství a reálný pohled na skutečný život.I když všechny nemůžeme házet do stejného pytle.
30.11.2008 20:18:00 | střelkyně1
Ano..asi nejvíc a nejlíp jsi to vystihl u těch doktorů :-(
Když si to zpětně promítnu - v minulosti (ještě před 20.stoletím) náš národ opravdu něčím byl..i v temných časech. Dneska? Dneska to nestojí ani za tu zmínku...je to horší než katastrofa!
30.11.2008 20:01:00 | Chancer