Anotace: Znal jsem jednoho chlapíka, který měl toulavé boty a nikde dlouho nevydržel.
Ty čistý rýmy to je nádhera číst.Krátké výstižné.Na tvé verše vždy čekám.
10.12.2008 21:53:00 | snupicek
Kurňa, Psavče, čekám, až bude nový den, abych mohl napsat tu svou. Nazval jsem ji ´Rok tuláka´.
Nebudu konkurovat, stejně bych to prohrál.
Tak zítra.
Fakt je dobrá, teda ta tvá.
10.12.2008 00:00:00 | Zasr. romantik
Tulák možná nejsem, ale cestování žeru. A vila? Hmm..byla by dobrá, však stačí zatím malý útulný byt :-) I když v létě se v něm můžu cítit trochu stísněně..jenže to je zrovna doba výletů :-)
09.12.2008 21:14:00 | Chancer
zpěvný pták a v klícce zlaté?
zpěv ať zní pod mandlovníkem,
tvé stopy budou nezaváté
jen žij každým okamžikem
***
Jiří senior
09.12.2008 20:19:00 | j.c.