Heh :-) Hlavně opatrnost..
14.12.2008 13:49:00 | Chancer
Mimo diskusi k dílku:
Když jsem psal předchozí příspěvek, řádky měly na obrazovce stejnou délku a vypadalo to zajímavě.
Tak jsem se s tím chtěl podělit s vámi.
Odeslal jsem to a ono to teď vypadá, že jsem blbec.
Každý řádek jinak dlouhý, tak mi promiňte. I když počet znaků sedí.
14.12.2008 10:57:00 | Zasr. romantik
Psavečku, moc se ti povedla, ta leze z pusy sama.
Věřím, že když jsi ji dopsal, hned ses pochválil.
Takže se jen připojuji, a klepu uznale na rameno.
Kurňa, komentář, a stejný počet znaků v řádce má?
14.12.2008 10:51:00 | Zasr. romantik
... ani já ne :o) Vždyť milování a myzlení je tak nádherné, proč se o to ochuzovat???
13.12.2008 22:14:00 | NikitaNikaT.