Na okno mi někdo klepe,
velký pytel se mu třepe,
prý nám přišel dárky dáti,
máme Santu uvítati.
Nyní je tu nová doba,
Santa rychlého má soba,
rolničky nám zpívat,
stačí jen se tiše dívat.
Tak jsem řekl, milý pane,
domýšlivost z vás jen vane,
od Ježiška dárky máme,
zmizte, než vám nařezáme.
Hlasitě souhlasím! Santa ať jde na panáka s Dědou Mrázem, tady je Ježíškovo. ST
18.12.2008 23:45:00 | Tygropes
nedal se
otočil klíčkem
nechodí s jedním balíčkem
ježíšek padá na znák
santa jede
hnus nám veze
naložil vše na tirák
18.12.2008 13:20:00 | Belmon
Jako vždy dobrý:myšlenky, pojetí jen stylystika mi drobet drhne. Ale ty si s tím starost neděláš. Radost pro ostatní. Takže jo.
18.12.2008 09:33:00 | ReLaXáToR
Ježíška nedáme!
17.12.2008 23:19:00 | Chancer