Tahle se náramně povedla, lehoučce se usmívám, na léto já vzpomínám... tiše si sním.
22.12.2008 20:37:00 | NikitaNikaT.
To je dobrý nápad, ale najít ideální lavičku bude problém..aby měla všechny nohy, byla suchá, široká, nepoblitá nebo jinak znečištěná, dalo se na ní sedět..hodně štěstí při výběru ;-)
20.12.2008 12:26:00 | Chancer
Naopak, ber lavičky bez nohy
do vodorovné polohy
tě dostanou, hezké chvíle záhy nastanou...
20.12.2008 11:08:00 | Mario de Janiero
WAYWARD navrhuje změnit trávu na sníh, aby to bylo aktuální, tak jsem mu vyhověl.
Líbala mě moje milá,
nešetřila něhu
Lavička se převrátila,
spadli jsme do sněhu
19.12.2008 22:13:00 | Psavec
Mně se líbí, jak si vždycky člověk najde znamení v tom, v čem zrovna chce:)
19.12.2008 20:06:00 | Dota Slunská