Novoroční předsevzetí,
opět já si dávám.
Janičku, že pomiluji,
rád s ní přece spávám.
Janička též předsevzetí,
pevné sobě dala.
Že se budem milovati,
pokud by se vdala.
Tohle tvoje předsevzetí,
ať ho čerti vemou.
Za tu chvilku milování,
mám se trápit s ženou.
Milujeme se s miláčkem téměř každý den, někdy ne jen jednou, takže tohle naše přecevzetí nemusí být... spíše je, být spolu a splodit děti! ST! za krásný obsah, který je lehce myšlenkový a inspiruící.
02.01.2009 21:55:00 | NikitaNikaT.
Dávejme si taková předsevzetí, která můžeme splnit ;-)
02.01.2009 20:56:00 | Chancer